Monday, February 1, 2010

LaYaN InTeRnEt

Selamat malam semua...hah! time ni baru aku nak post crite, bukan ape sbb pagi tadi rase xtau ape yang nak dicrite. Mana taknye laptop anak yang gune asyik men game jer jd aku xde mood nak crite. Skrang nak kene blogwalking jap tengok teman2 yang singgah blog aku nie, tima kasih yg sudi singgah n klik2 nuff. Skarang ni masing2 wat hal ngan komputer, asben ngan laptop kat atas, anak ngan laptop kat bawah dan aku plak ngan PC kat belakang anak ni...hai, masing2 layan jer internet cukup bulan jgn lupe bayo udah ler hehehe. Moh le kite semua melayan internet yg semakin meluas di dunia ni wahahaha....

1 comment:

noor afzan said...

ni yang kesian..
kono kongsi laptop ngan anak..
kuikui~