Showing posts with label menu ari ini. Show all posts
Showing posts with label menu ari ini. Show all posts

Friday, January 29, 2010

ReLaX Laaaa

Selamat petang semua....haaa ni la menu aku arini wahahaha. Pagi makan Pau dan tgh ari plak makan nasi lemak biar berlemak ckit hehehe. dah xtau ape nak masak tiba2 tringat nasi lemak plak. Anak dah tido ptg jd ambil kesempatan la relax2 dan edit post ni. paunyer xbrape cantik, tp lembut dan sedap hahaha biar xde rupe tp sodap...petang nie dapat relax2 cikit tanpa gangguan, selalunya time ni anak kacau tu la ni la. mmm...huaaaa rasa ngantok la plak kene penangan nasi lomak, klu tido best ni lgpon cuaca kat cni mendung je cam nak ujan. mmm...ok la nak tinjau2 blog teman2 mana tahu kot2 muncul iklan nuff, nuff nie pon tido xtentu mcm biskut jap ade jap xde...cau dulu.