Monday, March 22, 2010

Assalamualaikum....
   Nie menu pg td, skrang br nak post...layan jer la ekk. Tengok kat blog2 lain ramai mencuba menu nih, saya pon nak cube gak la n anak saya suke plak kat 2bj dia makan.

   Nie la hasilnya...saya(guna saya plak la, aku2 ni rase kasar la plak hehehe) suke capati dr roti canai sbb tu try wat n sedap....semua org leh wat. Recp kat blog k.hana ade, Dj ade rasenya dah ramai yg cube. Untuk tgahari ni menunya sedang dlm proses, nanti la saya post ekk layan la yg ni dulu hehehe.

---------------------------------------------------------------------------------------------


   Ni bakso wat petang td, terase plak nak makan yg berkuah sup. Asyik makan nasik jer sesekali nak gak merase sup ye tak? anak pon makan banyak. Recpnya amik akt blog k.hana, ringkas bhn2nya...

2 comments:

noor afzan said...

first tu menarik..=)

StarAnise said...

biase je kak...cuma roti tu yg tukar sbb kat blog lain wat gune roti pratha.