Monday, July 26, 2010

Assalamualaikum...
 
   Sejuknye pagi nih dengan ujan renyai2 terasa malas nak mandi hehehe...pagi ni sarapan...
haaa...kuih seri muka ni, cam kureng jer serinya ekk. Sori la ekk saya xpandai sangat nak snap2 gmbar nih. Ni pon yg last2 dah nasib baik smpat snap, kebetulan tringin nak mkn n adik plak nak singgah umah kasi buah rambutan kiriman dr kampung. Elok jer masak, pastu sampai umah, potong pon time panas2 so kureng la elok ckit ye...
   Terima kasih pd k.yati atas recp nih, ni rasanya kali yg ke-4 kot br menjadi sbb yg sblom nih try buat recp dr mak tp xjd sbb die wat yg loyang besau so bila kecikkan sukatan xmnjadi hehehe. kali nih selongkar2 n conbine ngan recp k.yati alhamdulillah....menjadi akhirnya. 

 Ni plak buah kiriman dr kampung, leh la makan banyak n lepaskan keinginan perut ni yg semakin membesau hihihi. TQ mak sbb tau2 ja anak mak ni suke buah ni...

5 comments:

maz said...

salam kenal n kunjung blas..mkish ye sdi sngah dpur kita yg xsberapa..kita link ye..

jalilah_jy said...

salam'
kak pernah dok bentong kem 25 melayu 1 thn..sewa desa damai..

StarAnise>k.jalilah said...

Ya ke...memang dekat pon tmpat tu. saya dok taman sri siantan...

Watierman, rmanbkr said...

Salam Anis...salam kunjung balas dari Akak....main terus masuk dapur makan kuih serimuka sikit tu..hehehe...rambutan pun akak bedal jugak!!!....nak lepat liat beli jer daun pisang kat pasar...ada jual lah!

StarAnise>watierman said...

kat tempat saya xde jual la kak...klu tak mcm2 nak wat hehehe.