Sunday, January 30, 2011

JiRaN mEmBeRi, DaPaT La.....MeRaSa

Assalamualaikum...
   Hari nie ujan lagi, xberhenti dari pg tadi. Masa ujan camni la lapar macam2 kan? mmm...pagi tadi sarapan nasi lemak ikan masin, asben request. Pastu trus wat Lemon rosemary chicken grilled tuk anak. Dah siap tu, wat plak apple crumble tuk sedara dr raub nak datang melawat cik anas. Ujan lom reda lagi, xtau la diorang jd ke tak datang....
   Ari jumaat lalu jiranku bagi biskut badam kelapa, 2 balang kecik. sedap gak nak2 time ujan2 nih leh la kunyah2, dah abis pon sebalang hehehe.
Biskut Badam Kelapa
   Apple crumble lom upload lg, nanti ekk. Kat atas ni biskut yang saya kata tadi...pepon, layannnn :)

   Hah! ni la apple crumble yg baru siap td...sedappp n mudah nak wat. Recp nih amik dr blog sape tah lupe plak nak tulis tp dah ramai dah yang buat....:)

2 comments:

Nieza said...

sedap nengok apple crumble tu...saya lak terasa lapar singgah sini...hehe

StarAnise>nieza said...

leh la nanti buat sbb senang je n bhn xbyk sgat... :)