Friday, April 20, 2012

MAAF SEKALI LAGI....

Assalamualaikum.... Selamat pagi semua ke pada pengunjung2 yg sudi jengah blog saya ni, mesti boringkan? Ye la xde menu baru.... Bukannya xnak post menu baru tapi penyakit M tu menjadi-jadi walhal rajin gak memasak hehehe. Sejak gune ipad ni suh nak post gambar, dah la gambar kameranya kelabu dan xleh plak nak insstall flash kata somi saya la. Memandangkan menda ni asyik kene "konker" jer ngan anak2, lg la bertambah kemalasannya huhuhu. Apepon saya ucapkan terima kasih la kepada pengunjung2 yg sudi jengah blog yg xseberape ni ye. Sekarang ni klu saya cuba menu n rajin memasak just letak dalam FB jer sbb gambar pon amik gune anset jd trus masuk ke FB. Maaf sekali lagi ye buat pengunjung2 blog ini, mungkin pasni lambat lg la nak post menu baru tp insyaallah akan diusahakan untuk post gak en3 :)). Sudah banyak menu dr blog teman2 yg dah saya cuba tapi xdapat nak post di sini antaranya kek batik arora, cotton japaness cheese cake, apom kastard, bingka suji yg br buat semalam, chocolate indulgence cake dan ade lg la menu lain dah xingat dah hehehe. Pasni bulan puase lg la xleh nak on9 sebab balik kg untuk bersalin dan mungkin lame la blog ni nak aktif semula, xdapat la nak buat n cube recp dr teman2 lain. Tengok jer la....hehehe TERIMA KASIH SEMUA.... Wassalam....

1 comment:

zila 4ever said...

ziarah disini dan follow hanim..:)