Tuesday, June 26, 2012

MOOD BUAT BISKUT

Assalamualaikum...


   Bersua kembali kawan2 semua ya....hehehe maap la lambat ckit sekarang nih nak post en3, maklom la dah nak hampir due ni... Kali ni nak post en3 biskut, tengah ade mood nak wat biskut tambahan plak kepingin nak makan biskut hehehe. Ape lagi, mula la projek biskut ngan anak dara sorang nih....


Biskut Famous Amos Cokolat Chips
    Maaf ya dah abissss, buat lame dah cuma malas jer nak update hahaha. Memang sedap biskut nih cuma saya buat rapuh sangat n xtambah tepung pon. Adunan pon agak berminyak mungkin sebab tu rapuh dan peroi, saya xpenah lg la makan biskut famous amos yg mahal tu dan tak tau la same ke tak tp ramai yg penah buat biskut nih katanya sedap cam famous amos yg jual kat luar tu... Ape pon, layannnnn :)




1 comment:

Asmah Yusof said...

Salam perkenalan drpd asz...:)) menarik biskutnya..tekturnya pun mmg dah nmpk mcm biskut FA...sempat lg buat biskut seb due,semoga selamat baby dan mamanya :))